Du får inte tycka å tänka vad du vill om socialen, utala något högt som inte passar socialsekreterarens öron kan leda dej till att din mardröm blir ännu värre. De tål inte att höra sanningen, dom kan inte hantera det på nått vettigt sätt. De kommer hitta på saker om dej som är långt från sanningen...för att du säger vad du tycker.
Men vem blir lidande för deras fruktansvärda handlande i det hela?
Jo, barnen. Något som de verkar strunta fullkommligt i! Å de ska prata om barnens bästa!?
 
Detta är så sjukt fel så det finns inga ord för det. Jag lider för mitt barn som socialen tvingar att fara så illa, bara för att dom inte kan ta vad jag tycker om dem efter allt de gjort mina barn.
De är sånna fega små krakar, har dom vett att skämmas tro? Jag tror ärligt talat inte dom gör det. Människor utan empati och kärlek till sina medmänniskor saknar den förmågan.
 
När de ej finner några fel på dej som förälder, då skapar dom det. Ljuger sedan utan minsta skam i kroppen i rättssalen utan en enda tanke på barnen som sitter fast i de fam.hem de är placerade i som mår sämre än någonsin pga dem.
De kämpar inte för barnens bästa, nä, de kämpar för att saker de gör och gjort inte ska komma fram i ljuset. De är så rädda, för de vet vilka brott de begått och fortsätter att begå. Ju mer brott de begår ju mer hittar de på om dej som förälder för att skydda sitt eget skinn...
 
Jag lovar att detta kommer få stå er dyrt och med det menar jag att om detta inte tar slut snart då kommer jag hänga ut varenda en av er så allmänheten får se vem ni är. Det är inget som är förbjudet då ni faktiskt är offentliga personer. Jag har varit väldigt snäll mot er i min blogg då jag valt att inte hänga ut er, men ni gör så jag snart känner mej riktigt tvungen att faktiskt göra det.
 
Ni skadar min son med detta LVU och det tänker jag inte tillåta mera.
Ni begår å har begått grova, kränkande, frihetsberövande brott mot de mänskliga rättigheterna och det är straffbart.
Ni misshandlar barn och det är ett mycket mycket grovt brott!
 
Ni är farliga för barn, milt sagt!
 
Jag kommer rädda min son, jag kommer aldrig ge upp, va så säkra.
Sanningen om vad ni håller på med håller på att blottas och ni är just nu riktigt rädda och det borde ni va.
Detta kommer göra att ni kommer förlora era jobb och jag tror ni vet om det, ni kommer inte klara er mycket längre nu, för barnmisshandlare å lögnare kan inte sitta på sånna stolar som ni gör, för ni är totalt livsfarliga för våra barn
 
Fortsätt stå starka, liten som stor 💙